Je browser ondersteunt geen JavaScript of je hebt Javascript uitgeschakeld. Voor een goede werking van onze website is het noodzakelijk dat JavaScript ingeschakeld is.

Your browser does not support JavaScript or you have disabled JavaScript. For the proper functioning of our website it is necessary that you enable JavaScript.

Over

Horecaspot is hét platform waar aanbod van bedrijfsovernames, vastgoed, beleggingen en stille verkoop van horeca in Nederland samenkomt. Op deze plek vinden (horeca)ondernemers de locatie of het bedrijf waar zij naar op zoek zijn.

Het totale aanbod is een verzameling van alle objecten van de aangesloten horecamakelaars door heel Nederland. Via Horecaspot zetten zij bedrijfsexploitaties, beleggingen en vastgoed in de etalage. Met het doel om de juiste koper of huurder te vinden.

De focus van Horecaspot ligt daarom ook op het creëren van overzichtelijk aanbod met de juiste kenmerken en actuele informatie. Zodat de zoeker vindt waar hij of zij naar op zoek is.

Het initiatief is ontstaan door behoefte aan een compleet platform dat volledig is gericht en ingericht op horeca. Gespecialiseerd in bedrijfsovernames, vastgoed, beleggingen en stille verkoop voor de horeca.