Je browser ondersteunt geen JavaScript of je hebt Javascript uitgeschakeld. Voor een goede werking van onze website is het noodzakelijk dat JavaScript ingeschakeld is.

Your browser does not support JavaScript or you have disabled JavaScript. For the proper functioning of our website it is necessary that you enable JavaScript.

Adverteren op Horecaspot

Door (je toekomstige) klanten goed gespot op Horecaspot!

Zijn horecaondernemers jouw doelgroep? Of richt je je op andere professionals in de horeca en/of vastgoedwereld? Dan zit je bij Horecaspot helemaal goed. Ons platform is dé plek waar ondernemers samenkomen. Op zoek naar nieuwe locaties, groeikansen, financiering en essentiële inzichten (zoals concurrentieanalyse) voor hun bedrijf.

34,4K
unieke bezoekers per maand
52,1K
bezoeken per maand
186,9K
paginaweergaven per maand
2m 47s
gemiddelde betrokkenheidsduur per sessie

Word gezien door jouw toekomstige klanten

De grootste groep van (be)zoekers van Horecaspot zijn horecaondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe horecalocatie. Het is daarmee ook de hotspot waar je huidige en toekomstige klanten zich bevinden.

Verbind met specifieke doelgroepen

Onze bezoekers zijn actief op zoek naar mogelijkheden en oplossingen binnen de horecasector. Door te adverteren op Horecaspot ben je direct zichtbaar bij deze betrokken doelgroep. Je bereikt zo doelgericht professionals en ondernemers met interesse in innovaties, trends en zakelijke kansen binnen de horecasector.

Relevante samenwerkingen met maximale impact

Bij Horecaspot kiezen we voor samenwerkingen met bedrijven en merken die écht iets toevoegen voor onze bezoekers. Of het nu gaat om nuttige informatie of essentiële benodigdheden voor het runnen van een horecaonderneming; jouw boodschap, bedrijf en/of product is relevant en van belang voor de doelgroep.

Jouw boodschap, onze bezoekers

Onze site draait primair om het samenbrengen van onze zoekers met hun droomlocatie. We voorzien ze van informatie en brengen ze in contact met bedrijven en makelaars die ze verder helpen. Als jouw organisatie waarde toevoegt aan dit proces, dan is adverteren op Horecaspot een logische win-win.

Hier zijn je innovaties, diensten en producten niet alleen zichtbaar, maar worden ze een essentieel onderdeel van het succesverhaal van onze gebruikers.

De mogelijkheden

We bieden diverse mogelijkheden om zichtbaar te zijn. Of je nu gaat voor banners, inspirerende artikelen, native advertenties of specifieke financieringsmogelijkheden; wij bieden je merk allerlei manieren om jouw verhaal te delen en daarmee op te vallen.

 • Banners

  voor maximale zichtbaarheid

 • Artikelen

  voor inspirerende en diepgaande verhalen over of gerelateerd aan jouw merk

 • Native advertenties

  subtiele, waardevolle promotie die op natuurlijke wijze opgaat in de contentstroom

 • Financieringsopties

  de meest logische cross-sell

Klaar om jouw merk in de schijnwerpers te zetten?

Vraag de mediakit aan voor alle details en mogelijkheden.

Lift mee op ons bereik

Ontdek de mogelijkheden om direct zichtbaar te zijn en in contact te komen met horecaondernemers.

Landelijk bereik

Onze bezoekers variëren van startende ondernemers tot ervaren horecaeigenaren, verspreid over alle regio's van het land. Dit biedt een unieke kans voor jou als adverteerder om zowel lokale als nationale campagnes op te zetten.

Jouw campagnes, altijd inzichtelijk

Met ons adverteerders dashboard, heb je altijd inzicht in je advertenties. Hoeveel keer is er op jouw banner geklikt, hoe vaak is jouw artikel al gelezen? Deze resultaten en andere relevante info kan je terugzien in jouw persoonlijke dashboard. Zie in real-time hoe vaak jouw banner wordt getoond of hoeveel lezers jouw artikel bereikt. Zo zie je meteen wat werkt!

Exclusief voor banken en financierders

Bij het realiseren van een horecadroom is de overname en financiering uiteraard een essentieel onderdeel. Daarom bieden wij (potentiële) kopers/huurders graag de mogelijkheden om na te gaan op welke manier zij het beste de overname en/of het vastgoed kunnen financieren. Als bank, crowdfundingplatform, investeringsmaatschappij of financieel adviseur kan je hier echt impact maken.

Meer informatie over deze optie? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Overtuigd geraakt?

Maak direct een adverteerdersaccount aan.

Adverteerdersaccount aanmaken